Vpis v NETFORK Akademijo

Rezervirajte si svoje mesto med 25-imi udeleženci NETFORK Akademije 2018.

Postanite del digitalne elite tudi vi!

PRIJAVA

Prenovljen pogram NETFORK Akademije vam zagotavlja znanja in kompetence za upravljanje digitalnega nastopa in digitalnega poslovanja vaše organizacije ter vodenje digitalnih projektov na najvišjem nivoju!

Kurikulum je razdeljen na 4 sklope:

Strategija, načrtovanje in vodenje

Marketing prodaja

Strategija, načrtovanje in vodenje

Analiza poslovanje in učinki

Poglej program

Menedžer za internet

»Menedžer za internet« v širšem pomenu pojma je tisti, ki je usposobljen za vodenje spletnih projektov in spletnega poslovanja na najvišjem nivoju, skozi vse njegove faze – načrtovanje, izvajanje in upravljanje. To pomeni, da je oseba bodisi usposobljena za vodenje timov, ki posedujejo ta znanja, bodisi, da ta znanja poseduje sam.

Udeležbo na NETFORK Akademiji priporočamo:

Urednikom spletnih strani

Zaposlenim v PR in marketinških oddelkih

Direktorjem manjših podjetij

Zaposlenim v spletni ali marketinški agenciji

Vsem, ki se lotevajo svojih spletnih projektov

Vsem, ki želijo navezati stike z najuspešnejšimi slovenskim strokovnjaki za spletno poslovanje

200

menedžerjev za internet

10

generacij za nami

28

predavateljev strokovnjakov

11

izobraževalnih modulov

Izjave udeležencev

Dobila sem ogromno novega znanja, različnih pogledov na spletno komunikacijo in predvsem idej, ki sem jih vpeljala v Malinco oziroma jih še danes vpeljujem. Vsem, ki se ukvarjate s spletom in bi radi svoje znanje nadgradili, se mrežili in postali še boljši, toplo priporočam NETFORK Akademijo.

Nastja Kramer
Malinca.si

Zelo dobrodošla je bila možnost postavljanja dodatnih vprašanj strokovnjakom za posamezna področja ter možnost dialoga in izmenjave mnenj z ostalimi udeleženci. Individualen NETFORK projekt je bil pripravljen na osnovi kvalitetne metodološke osnove in je predstavljal konkreten prispevek pri prizadevanjih na mojem delovnem področju.

Marko Jevšenak
Gorenje d.d.

Investicija v NETFORK Akademijo se gotovo izplača, saj s pridobljenim znanjem uspešno manjšaš stroške na vseh področjih. Lažje izbereš ustreznejšo rešitev za določen projekt, marsikaj pa znaš narediti tudi sam. NETFORK Akademija mi je dala veliko uporabnega znanja in samozavest, tako da svoje poslovne odločitve suvereno zagovarjam. Dobila sem poglobljen vpogled v področje, ki ga sedaj z velikim veseljem raziskujem naprej.

Jerneja Cvelbar
Terme Krka, d.o.o.

Netfork je edino izobraževanje v Sloveniji, ki obsega vse najpomembnejše segmente, katere mora digitalni manager nujno spoznati. V celotnem izobraževanju pridobiš operativna in strateška znanja strokovnjakov, katera bi moral sicer več let pridobivati na manjših seminarjih. Kot predstavnik digitalne agencije sem na izobraževanju dobil širino, do takrat meni še nepoznano. Z vidika mreženja pa pridobil kontakte strokovnjakov in sošolcev, za katere sem prepričan, da jih bom v prihodnosti še potreboval. Poleg tega pa NETFORK diploma dobro izgleda v mojem CV-ju :-).

Jošt Košak
AV studio d. o. o.

NETFORK Akademija je zadetek v polno, nekaj kar smo v slovenskem internetnem prostoru potrebovali in iskali. Znanje in pregled nad internetom, ki ga ponuja, je zlata vredno. Obisk NETFORK Akademije bom priporočil vsem znancem in prijateljem, ki so kakorkoli povezani z internetom in internetnim poslovanjem.

Aleš Kersnič
Adria Airways d.d.