Izobraževanja na področju spleta in spletnega nastopa

Kompetence zaposlenih so ključne za poslovni uspeh podjetij! Znanja, veščine in motiviranost zaposlenih ter celotne organizacije so tiste lastnosti, ki bodo vaše podjetje naredile uspešnejše od konkurence. Izobrazite in usposobite svoje zaposlene na področjih povezanih z internetom!

Izbirate lahko med naslednjimi standardiziranimi oblikami izobraževalnih programov:

NETFORK Akademija

Usposabljamo menedžerje za internet.

VEČ INFORMACIJ

NETFORK InHouse

Interni izobraževalni programi za spletno poslovanje.

VEČ INFORMACIJ

Interna strateška delavnica

Združimo znanja!

VEČ INFORMACIJ

Naša izobraževanja zajemajo naslednja področja digitalnega poslovanja:

Strateško načrtovanje in upravljanje spletnega nastopa

Strateško načrtovanje in upravljanje spletnega nastopa

Načrtovanje in vodenje spletnih uredništev

Optimizacija spletnega mesta za spletne iskalnike – SEO

Celosten razvoj kompetenc za vodenje spletnega poslovanja

Vodenje spletnih družbenih omrežij

Google Analytics in Adwords

Pisanje za splet

Izjave udeležencev

Dobila sem ogromno novega znanja, različnih pogledov na spletno komunikacijo in predvsem idej, ki sem jih vpeljala v Malinco oziroma jih še danes vpeljujem. Vsem, ki se ukvarjate s spletom in bi radi svoje znanje nadgradili, se mrežili in postali še boljši, toplo priporočam NETFORK Akademijo.

Nastja Kramer
Malinca.si

Zelo dobrodošla je bila možnost postavljanja dodatnih vprašanj strokovnjakom za posamezna področja ter možnost dialoga in izmenjave mnenj z ostalimi udeleženci. Individualen NETFORK projekt je bil pripravljen na osnovi kvalitetne metodološke osnove in je predstavljal konkreten prispevek pri prizadevanjih na mojem delovnem področju.

Marko Jevšenak
Gorenje d.d.

Investicija v NETFORK Akademijo se gotovo izplača, saj s pridobljenim znanjem uspešno manjšaš stroške na vseh področjih. Lažje izbereš ustreznejšo rešitev za določen projekt, marsikaj pa znaš narediti tudi sam. NETFORK Akademija mi je dala veliko uporabnega znanja in samozavest, tako da svoje poslovne odločitve suvereno zagovarjam. Dobila sem poglobljen vpogled v področje, ki ga sedaj z velikim veseljem raziskujem naprej.

Jerneja Cvelbar
Terme Krka, d.o.o.

Netfork je edino izobraževanje v Sloveniji, ki obsega vse najpomembnejše segmente, katere mora digitalni manager nujno spoznati. V celotnem izobraževanju pridobiš operativna in strateška znanja strokovnjakov, katera bi moral sicer več let pridobivati na manjših seminarjih. Kot predstavnik digitalne agencije sem na izobraževanju dobil širino, do takrat meni še nepoznano. Z vidika mreženja pa pridobil kontakte strokovnjakov in sošolcev, za katere sem prepričan, da jih bom v prihodnosti še potreboval. Poleg tega pa NETFORK diploma dobro izgleda v mojem CV-ju :-).

Jošt Košak
AV studio d. o. o.

NETFORK Akademija je zadetek v polno, nekaj kar smo v slovenskem internetnem prostoru potrebovali in iskali. Znanje in pregled nad internetom, ki ga ponuja, je zlata vredno. Obisk NETFORK Akademije bom priporočil vsem znancem in prijateljem, ki so kakorkoli povezani z internetom in internetnim poslovanjem.

Aleš Kersnič
Adria Airways d.d.

Izobraževanja po meri

Prisluhnili bomo vašim potrebam in sestavili program usposabljanja po vaši meri.

  Ime*

  Vaš E-mail*

  Podjetje*

  Telefonska številka*

  Imate vprašanje?

  Za vsa dodatna pojasnila izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

  Na voljo smo vam tudi preko telefona.